APA:
کپیالهامی راد، امیرحسین، و محمدی، علی اصغر. (1385). فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک و ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1 (نیمه اول))، 27-39. SID. https://sid.ir/paper/143668/fa
Vancouver:
کپیالهامی راد امیرحسین، محمدی علی اصغر. فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک و ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(1 (نیمه اول)):27-39. Available from: https://sid.ir/paper/143668/fa
IEEE:
کپیامیرحسین الهامی راد، و علی اصغر محمدی، “فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک و ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1 (نیمه اول)، pp. 27–39، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143668/fa