مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

406
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف عصاره زیره سبز بر عملکرد رشد و تغذیه ماهی جوان کپور معمولی Cyprinus carpio

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 34

کلیدواژه

ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)Q2

چکیده

 در این تحقیق اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف عصاره زیره سبز بر ماهی جوان کپور معمولی مورد مطالعه قرار گرفت. به این منظور تعداد 150 قطعه ماهی (با وزن متوسط 89/0± 3/20 گرم) به طور تصادفی در 15 تانک فایبر گلاس توزیع شده و با جیره حاوی عصاره اتانولی زیره سبز با مقادیر 0% (گروه شاهد), 5/0%, 1, 5/1 و 2% (گروه های آزمایشی), 3 بار در روز به صورت سیری و به مدت 8 هفته تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش, پارامترهای مختلف رشد شامل میزان افزایش وزن, میزان رشد روزانه و ضریب رشد ویژه, شاخص های وضعیت شامل ضریب چاقی, شاخص احشایی و شاخص کبدی و نیز شاخص های تغذیه ای شامل نسبت تبدیل غذایی, نسبت بازده پروتئین, نسبت بازده چربی, کل غذای مصرف شده, مصرف خالص پروتئین, مصرف خالص چربی, اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد عصاره زیره سبز منجر به افزایش وزن بدن, ضریب رشد روزانه و نرخ رشد ویژه در مقایسه با گروه شاهد گردید (05/0>P) و بیشترین میزان این فاکتورها در جیره حاوی 2% عصاره و کمترین میزان مربوط به گروه شاهد بود. کمترین میزان نسبت تبدیل غذایی و بیشترین میزان نسبت بازده پروتئین در گروه 2% عصاره زیره سبز مشاهده شد که با گروه شاهد اختلاف معنی داری مشاهده شد (05/0>P). بر اساس نتایج حاصله, افزودن 2% عصاره اتانولی زیره سبز به جیره غذایی ماهی جوان کپور معمولی می تواند موجب افزایش رشد گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائدی، فرشته، زنگویی، نسیم، موسوی، سیدمحمد، و ذاکری، محمد. (1398). اثرات سطوح مختلف عصاره زیره سبز بر عملکرد رشد و تغذیه ماهی جوان کپور معمولی Cyprinus carpio. زیست شناسی جانوری تجربی، 8(2 (پیاپی 30) )، 23-34. SID. https://sid.ir/paper/236060/fa

    Vancouver: کپی

    قائدی فرشته، زنگویی نسیم، موسوی سیدمحمد، ذاکری محمد. اثرات سطوح مختلف عصاره زیره سبز بر عملکرد رشد و تغذیه ماهی جوان کپور معمولی Cyprinus carpio. زیست شناسی جانوری تجربی[Internet]. 1398؛8(2 (پیاپی 30) ):23-34. Available from: https://sid.ir/paper/236060/fa

    IEEE: کپی

    فرشته قائدی، نسیم زنگویی، سیدمحمد موسوی، و محمد ذاکری، “اثرات سطوح مختلف عصاره زیره سبز بر عملکرد رشد و تغذیه ماهی جوان کپور معمولی Cyprinus carpio،” زیست شناسی جانوری تجربی، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30) ، pp. 23–34، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/236060/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا