مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,931
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص ضد میکروبی گیاه زوفا (Hyssopus officinalisis) علیه باکتری های بیماریزای مقاوم به انتی بیوتیک در فرم منفرد و بیوفیلم

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 101

چکیده

 مقدمه: استفاده از عصاره های گیاهی تهیه شده از گیاهان دارویی در کشورهای در حال توسعه بصورت گسترده ای متداول است. گیاه زوفا (Hyssopus officinalis is) به خانواده Lamiaceae متعلق است. هدف از پژوهش حاضر ارزیابی فعالیت مهاری و ضد باکتریایی گیاه زوفا بر روی شش باکتری مقاوم به انتی بیوتیک است.مواد و روش ها: در این پژوهش عصاره های متانولی و اتانولی گیاه زوفا تهیه شد. اثر ضدمیکروبی عصاره های اتانولی و متانولی بوسیله روش انتشار دیسک بررسی شد. غلظت حداقل مهار کننده (MIC) و غلظت حداقل کشنده (MBC) عصاره ها بر روی شش باکتری پاتوژن مشخص گردید. فعالیت ضد بیوفیلمی (تشکیل بیوفیلم و تخریب بیوفیلم) این عصاره های گیاهی بوسیله روش میکروتیتر پلیت بررسی شد. ترکیب شیمیایی عصاره زوفا با روش گاز کروماتوگرافی تعیین مشخص گردید.نتایج: حداکثر اثر مهاری این عصاره ها بر علیه باکتری. S. aureus و P.aeruginosa در فرم منفرد مشاهده شد. در بین همه باکتری های بیماریزا باکتری A. baumannii بالاترین حساسیت را به عصاره گیاه زوفا در محیط مایع نشان داد (MIC=3.125 میلی گرم بر میلی لیتر). بالاترین اثر مهاری عصاره گیاه زوفا روی تشکیل بیوفیلم علیه باکتری E. coli بود (99 درصد). نتایج تخریب بیوفیلم نشان داد که باکتری K. pneumonia دارای مقاوم ترین ساختار بیوفیلمی در بین کلیه باکتری های مورد مطالعه بود (16.41). نتایج گاز کروماتوگرافی نشان داد که پنج ترکیب فعال و موثره در عصاره این گیاه وجود دارد.بحث و نتیجه گیری: عصاره های گیاه زوفا می توانند در درمان برخی عفونت های باکتریایی استفاده شوند. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید. لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن شاهیان، مهدی، سعادت فر، امیر، و معصومی، فاطمه. (1397). بررسی خواص ضد میکروبی گیاه زوفا (Hyssopus officinalisis) علیه باکتری های بیماریزای مقاوم به انتی بیوتیک در فرم منفرد و بیوفیلم. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 7(28 )، 91-101. SID. https://sid.ir/paper/237292/fa

    Vancouver: کپی

    حسن شاهیان مهدی، سعادت فر امیر، معصومی فاطمه. بررسی خواص ضد میکروبی گیاه زوفا (Hyssopus officinalisis) علیه باکتری های بیماریزای مقاوم به انتی بیوتیک در فرم منفرد و بیوفیلم. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1397؛7(28 ):91-101. Available from: https://sid.ir/paper/237292/fa

    IEEE: کپی

    مهدی حسن شاهیان، امیر سعادت فر، و فاطمه معصومی، “بررسی خواص ضد میکروبی گیاه زوفا (Hyssopus officinalisis) علیه باکتری های بیماریزای مقاوم به انتی بیوتیک در فرم منفرد و بیوفیلم،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 7، no. 28 ، pp. 91–101، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237292/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button