مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,026
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید اسیدگانودریک و اگزوپلی ساکارید توسط گانودرما لوسیدوم در کشت نیمه جامد و غوطه ور

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 75

چکیده

 مقدمه: اخیرا تولید اسید گانودریک و اگزوپلی ساکارید با استفاده از استراتژی های مفید فرمانتاسیون مورد توجه قرارگرفته است. هدف از این مطالعه مقایسه شیوه کشت غوطه ور, نیمه جامد و جامد گانودرما لوسیدوم در تولید اسید گانودریک و اگزوپلی ساکارید می باشد.مواد و روش ها: محیط عصاره سیب زمینی جهت تکثیر گانودرما لوسیدوم استفاده شد. یک فرمولاسیون جدید با عنوان کشت نیمه جامد که دارای مزایای کشت غوطه ور و جامد می باشد, استفاده شد. ترکیبات محیط های کشت استفاده شده, بهینه گردید و فاکتورهای اثرگذار مانند منبع کربن, القا کننده ها و هوادهی با استفاده از طراحی تاگوچی بررسی شدند. از کروماتوگرافی لایه نازک جهت شناسایی گانودریک اسید در میسلیوم و میوه بارده گانودرما لوسیدوم و از طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز جهت شناسایی اگزوپلی ساکاریدها در کشت غوطه ور استفاده شد.نتایج: در کشت نیمه جامد با9g/L  سبوس گندم, 13g/L چیپس چوب بلوط و بدون هوادهی میزان تولید اسید گانودریک افزایش یافت(256mg/g) . همچنین تولید قابل توجه اگزوپلی ساکارید در کشت غوطه ور نسبت به کشت نیمه جامد و جامد مشاهده شد. در کشت غوطه ور با 20% مالت, 4% گلوکز, 2% سوکروز و هوادهی98.3±3.78mg/g  اگزوپلی ساکارید بدست آمد. وجود اگزوپلی ساکاریدها توسط باند طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز در Cm-1 890 تعیین شد.بحث و نتیجه گیری: در میان سه فرمولاسیون بهینه شده, نتایج حاصل نشان داد که کشت نیمه جامد جهت تولید اسید گانودریک و کشت غوطه ور جهت تولید اگزوپلی ساکارید مناسب است. در کل شیوه کشت نیمه جامد غنی شده با گلوکز و ذرات جامد تراشه چوب بلوط, جهت تولید اسید گانودریک و اگزوپلی ساکارید پیشنهاد شد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید. لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیل زاده، مهرناز، کیانی راد، مهران، شیخی نژاد، علی، خسروی، علیرضا، و شریف زاده، عقیل. (1397). تولید اسیدگانودریک و اگزوپلی ساکارید توسط گانودرما لوسیدوم در کشت نیمه جامد و غوطه ور. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 7(28 )، 63-75. SID. https://sid.ir/paper/237297/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیل زاده مهرناز، کیانی راد مهران، شیخی نژاد علی، خسروی علیرضا، شریف زاده عقیل. تولید اسیدگانودریک و اگزوپلی ساکارید توسط گانودرما لوسیدوم در کشت نیمه جامد و غوطه ور. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1397؛7(28 ):63-75. Available from: https://sid.ir/paper/237297/fa

    IEEE: کپی

    مهرناز اسماعیل زاده، مهران کیانی راد، علی شیخی نژاد، علیرضا خسروی، و عقیل شریف زاده، “تولید اسیدگانودریک و اگزوپلی ساکارید توسط گانودرما لوسیدوم در کشت نیمه جامد و غوطه ور،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 7، no. 28 ، pp. 63–75، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237297/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button