APA:
کپیناصری، محبوبه، آرویی، حسین، گل محمدزاده، شیوا، جعفری، محمودرضا، و نعمتی، حسین. (1395). تأثیر نانو ذرات لیپیدی جامد حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر بازدارندگی از رشد عوامل پوسیدگی قارچی Aspergillus niger, Aspergillus ochraceus و flavus Aspergillus. پژوهش های کاربردی در گیاهپزشکی (دانش کشاورزی)، 5(2 )، 161-174. SID. https://sid.ir/paper/237615/fa
Vancouver:
کپیناصری محبوبه، آرویی حسین، گل محمدزاده شیوا، جعفری محمودرضا، نعمتی حسین. تأثیر نانو ذرات لیپیدی جامد حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر بازدارندگی از رشد عوامل پوسیدگی قارچی Aspergillus niger, Aspergillus ochraceus و flavus Aspergillus. پژوهش های کاربردی در گیاهپزشکی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛5(2 ):161-174. Available from: https://sid.ir/paper/237615/fa
IEEE:
کپیمحبوبه ناصری، حسین آرویی، شیوا گل محمدزاده، محمودرضا جعفری، و حسین نعمتی، “تأثیر نانو ذرات لیپیدی جامد حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر بازدارندگی از رشد عوامل پوسیدگی قارچی Aspergillus niger, Aspergillus ochraceus و flavus Aspergillus،” پژوهش های کاربردی در گیاهپزشکی (دانش کشاورزی)، vol. 5، no. 2 ، pp. 161–174، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237615/fa