مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز بر اساس حداقل افت وزنی و حداکثر اندیس «هاو» در تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 58

چکیده

 فیلم ها و پوشش های خوراکی, از طریق کاهش تبادل رطوبت و گازها بین محیط و مواد غذایی می توانند باعث بهبود کیفیت و ماندگاری مواد غذایی گردند. در این پژوهش, تاثیر بهینه سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر فاکتورهای فیزیکی مهم تخم مرغ یعنی درصد افت وزنی و اندیس هاو (HU) مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور, غلظت های سه ترکیب کربوکسی متیل سلولز, اسیداولئیک و گلیسرول (متغیرهای مستقل) مورد استفاده در فرمولاسیون پوشش های خوراکی, با استفاده از مدلسازی سطح پاسخ (RSM) بر اساس طرح مرکب مرکزی با 18 فرمول و 4 تکرار در نقطه مرکزی مورد بررسی قرار گرفتند و سطوح غلظت بهینه جهت تولید بهترین فرمولاسیون پوشش, بر اساس حداقل درصد افت وزن (اسید اولئیک 1.99 درصد, گلیسرول 0.01 درصد وCMC   0.45درصد) و حداکثر HU (اسیداولئیک 1.99 درصد, گلیسرول 0.1 درصد و 1.01 CMC درصد) تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، شهرام، قنبرزاده، بابک، صوتی، محمود، و قیاسی فر، شیوا. (1392). بهینه سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز بر اساس حداقل افت وزنی و حداکثر اندیس «هاو» در تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(2)، 43-58. SID. https://sid.ir/paper/240163/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی شهرام، قنبرزاده بابک، صوتی محمود، قیاسی فر شیوا. بهینه سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز بر اساس حداقل افت وزنی و حداکثر اندیس «هاو» در تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(2):43-58. Available from: https://sid.ir/paper/240163/fa

    IEEE: کپی

    شهرام محمدی، بابک قنبرزاده، محمود صوتی، و شیوا قیاسی فر، “بهینه سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز بر اساس حداقل افت وزنی و حداکثر اندیس «هاو» در تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 43–58، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button