مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,064
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

753
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis)

صفحات

 صفحه شروع 115 | صفحه پایان 130

چکیده

 هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر دو شیوه استخراج با فراصوت اعم از پروب و حمام, بر میزان استخراج ترکیب های فنولی, فلاونوئیدی و قدرت مهار رادیکال های آزاد DPPH از میوه داغداغان با استفاده از سه حلال استخراجی آب, متانول 80 درصد و اتانول 70 درصد بود. بر اساس نتایج, در روش استخراج با پروب فراصوت, حلال اتانول 70 درصد و زمان 20 دقیقه بیشترین میزان ترکیب های فنولی (0.017±8.906 میلی گرم معادل اسیدگالیک به گرم نمونه خشک), فلاونوئیدی (0.056±3.345 معادل کوئرستین به گرم نمونه خشک) و قدرت مهارکنندگی رادیکال های آزاد 94.723±1.127) DPPH درصد) را نشان داد. کمترین میزان استخراج ترکیب های فنولی نیز مربوط به آب 5 دقیقه با 0.184±4.315 میلی گرم معادل اسیدگالیک به گرم نمونه خشک بود. در روش استخراج به کمک حمام فراصوت تیمار متانول 80 درصد در زمان 90 دقیقه با 0.015±8.816 میلی گرم معادل اسید گالیک به گرم نمونه خشک بیشترین میزان استخراج ترکیب های فنولی را داشت و نیز تیمار اتانول 70-90 دقیقه با 0.020±2.536 معادل کوئرستین به گرم نمونه خشک, بیشترین میزان استخراج ترکیب های فلاونوئیدی را در بین تیمارها داشتند. کمترین میزان استخراج ترکیب های فنولی, فلاونوئیدی و قدرت مهارکنندگی رادیکال های آزاد DPPH در هر دو روش فراصوت مربوط به آب 30 دقیقه (برای حمام فراصوت) و آب 5 دقیقه (برای پروب فراصوت) بود. نتایج این تحقیق نشان داد که استخراج به کمک پروب و حمام فراصوت تاثیر متفاوتی در میزان استخراج ترکیبات زیست فعال گیاه داغداغان داشت. در هر روش استخراج, میزان استخراج ترکیبات زیست فعال بسته به نوع حلال متفاوت بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیری فر، زهرا، صادقی ماهونک، علیرضا، و کمالی، فائزه. (1392). تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis). فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(2)، 115-130. SID. https://sid.ir/paper/240169/fa

    Vancouver: کپی

    نصیری فر زهرا، صادقی ماهونک علیرضا، کمالی فائزه. تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis). فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(2):115-130. Available from: https://sid.ir/paper/240169/fa

    IEEE: کپی

    زهرا نصیری فر، علیرضا صادقی ماهونک، و فائزه کمالی، “تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis)،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 115–130، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240169/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button