APA:
کپینصیری فر، زهرا، صادقی ماهونک، علیرضا، و کمالی، فائزه. (1392). تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis). فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(2)، 115-130. SID. https://sid.ir/paper/240169/fa
Vancouver:
کپینصیری فر زهرا، صادقی ماهونک علیرضا، کمالی فائزه. تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis). فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(2):115-130. Available from: https://sid.ir/paper/240169/fa
IEEE:
کپیزهرا نصیری فر، علیرضا صادقی ماهونک، و فائزه کمالی، “تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis)،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 115–130، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240169/fa