APA:
کپیایزدی، نسرین، سروش زاده، علی، و مختصی بیدگلی، علی. (1398). تأثیر آغشته کردن بنه با محلول عناصر غذایی یا متیونین بر سبزشدن زعفران زراعی(Crocus sativus L. ). پژوهش های زعفران، 7(2 )، 235-249. SID. https://sid.ir/paper/240399/fa
Vancouver:
کپیایزدی نسرین، سروش زاده علی، مختصی بیدگلی علی. تأثیر آغشته کردن بنه با محلول عناصر غذایی یا متیونین بر سبزشدن زعفران زراعی(Crocus sativus L. ). پژوهش های زعفران[Internet]. 1398؛7(2 ):235-249. Available from: https://sid.ir/paper/240399/fa
IEEE:
کپینسرین ایزدی، علی سروش زاده، و علی مختصی بیدگلی، “تأثیر آغشته کردن بنه با محلول عناصر غذایی یا متیونین بر سبزشدن زعفران زراعی(Crocus sativus L. )،” پژوهش های زعفران، vol. 7، no. 2 ، pp. 235–249، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240399/fa