مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,353
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,072
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 123

چکیده

 در دهه های اخیر تغییرات آب و هوایی در ایران منجر به معرفی گیاهان خاص که نیاز آبی کمتری داشته باشند از سوی سیاستگذاران گردید. لذا زعفران به عنوان یکی از این ارقام در دستور کار سیاستگذاران قرار گرفت. کشت زعفران تاریخچه ی طولانی مدتی در ایران دارد. با اینکه کشت زعفران در استان کرمانشاه نوعی پتانسیل تلقی می گردد, اما بطور محدودی به گسترش و پذیرش آن توجه شده است. در این راستا پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه انجام شد. رویکرد کلی پژوهش حاضر کیفی است و به منظور تحلیل داده های بدست آمده از روش کدگذاری باز و محوری در نظریه بنیانی بهره گرفته شد. داده ها طی مصاحبه های انفرادی با سه نفر از کشاورزانی که اقدام به کشت زعفران نمودند و بصورت غیرتصادفی نمونه گیری شدند, جمع آوری گردید و اعتبار یافته ها از طریق فرآیند سه گوشه سازی تایید شد. بر اساس یافته های تحقیق, پیش قدم بودن, توجه به جنبه های سرمایه ای و سودآوری زعفران,توانایی تهیه امکانات موردنیاز کاشت زعفران, استفاده از کانال های مناسب ارتباطی برای کسب آگاهی, سنجش شرایط مورد نیاز برای پذیرش و کاشت محصول و پذیرفتن این شرایط و عملیات بازاریابی و فروش محصول از مهم ترین عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران به شمار می آیند. بنابراین, آموزش زودپذیران بالقوه, سرمایه گذاری در تبدیل و فرآوری و بسته بندی زعفران, توسعه دانش و تقویت مهارت زعفران کاران توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یاوری، ندا، و زرافشانی، کیومرث. (1396). بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه. پژوهش های زعفران، 5(1)، 111-123. SID. https://sid.ir/paper/240427/fa

    Vancouver: کپی

    یاوری ندا، زرافشانی کیومرث. بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه. پژوهش های زعفران[Internet]. 1396؛5(1):111-123. Available from: https://sid.ir/paper/240427/fa

    IEEE: کپی

    ندا یاوری، و کیومرث زرافشانی، “بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه،” پژوهش های زعفران، vol. 5، no. 1، pp. 111–123، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240427/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button