مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

827
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات آنزیم ناتوزیم پلاس بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم پروتئین جیره های حاوی دانه گندم و کنجاله کلزا در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر مکمل آنزیمی ناتوزایم پلاس در جیره های غذایی حاوی گندم و کنجاله کلزا بر میزان انرژی قابل سوخت و ساز, قابلیت هضم پروتئین جیره و ویسکوزیته محتویات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی انجام شد. به همین منظور از 72 قطعه جوجه گوشتی سویه تجاری آربراکرز در قالب طرح کاملا تصادفی با شش تیمار و سه تکرار در دو دوره آغازین (21-1 روزگی) و رشد (42-22 روزگی) استفاده شدند. جیره های آزمایشی عبارت بودند از: 1- جیره بر پایه ذرت و کنجاله سویا (شاهد), 2- جیره حاوی 30 درصد گندم و 3- جیره حاوی 30 درصد گندم+ 10 درصد کنجاله کلزا, با افزودن ناتوزایم به مقدار 350 گرم در تن به جیره های مذکور در مجموع شش تیمار منظور شد. نتایج نشان داد که با افزودن آنزیم به جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا, نسبت بازده مصرف پروتئین و انرژی را به طور معنی داری بهبود یافت. آنزیم ناتوزیم پلاس سبب کاهش ویسکوزیته محتویات دستگاه گوارش و بهبود انرژی زایی و قابلیت هضم پروتئین دانه گندم و کنجاله کلزا و همچنین جیره های آزمایشی شد. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در جیره های حاوی دانه گندم و کنجاله کلزا, انرژی زایی و قابلیت هضم پروتئین و در نتیجه بازده استفاده از انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین جیره را بهبود می بخشد. استفاده از این آنزیم در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوب فر، اکبر، شریفی، سیدداوود، و گلستانی میلانلو، گلستان. (1393). اثرات آنزیم ناتوزیم پلاس بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم پروتئین جیره های حاوی دانه گندم و کنجاله کلزا در جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 5(10)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/241423/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوب فر اکبر، شریفی سیدداوود، گلستانی میلانلو گلستان. اثرات آنزیم ناتوزیم پلاس بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم پروتئین جیره های حاوی دانه گندم و کنجاله کلزا در جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1393؛5(10):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/241423/fa

    IEEE: کپی

    اکبر یعقوب فر، سیدداوود شریفی، و گلستان گلستانی میلانلو، “اثرات آنزیم ناتوزیم پلاس بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم پروتئین جیره های حاوی دانه گندم و کنجاله کلزا در جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 5، no. 10، pp. 57–68، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241423/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button