APA:
کپیعلامه، سیدکمال الدین، محبوبی صوفیانی، نصراله، و نهاوندی، رضا. (1396). بررسی نسبت انرژی قابل هضم و انرژی قابل متابولیسم به پروتئین جیره برعملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 26(1)، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/4751/fa
Vancouver:
کپیعلامه سیدکمال الدین، محبوبی صوفیانی نصراله، نهاوندی رضا. بررسی نسبت انرژی قابل هضم و انرژی قابل متابولیسم به پروتئین جیره برعملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1396؛26(1):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/4751/fa
IEEE:
کپیسیدکمال الدین علامه، نصراله محبوبی صوفیانی، و رضا نهاوندی، “بررسی نسبت انرژی قابل هضم و انرژی قابل متابولیسم به پروتئین جیره برعملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 26، no. 1، pp. 15–24، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4751/fa