APA:
کپیکلوندی، امید، جان محمدی، حسین، و قشلاق علیایی، مجید. (1394). تاثیر افزودن آنزیم به جیره غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 25(1)، 65-78. SID. https://sid.ir/paper/147498/fa
Vancouver:
کپیکلوندی امید، جان محمدی حسین، قشلاق علیایی مجید. تاثیر افزودن آنزیم به جیره غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(1):65-78. Available from: https://sid.ir/paper/147498/fa
IEEE:
کپیامید کلوندی، حسین جان محمدی، و مجید قشلاق علیایی، “تاثیر افزودن آنزیم به جیره غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر مقادیر انرژی قابل متابولیسم و ابقاء ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 1، pp. 65–78، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147498/fa