مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

679
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 35

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهروزلک، محمدعلی، حسن آبادی، احمد، نصیری مقدم، حسن، و کرمانشاهی، حسن. (1393). اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 5(9)، 25-35. SID. https://sid.ir/paper/241456/fa

    Vancouver: کپی

    بهروزلک محمدعلی، حسن آبادی احمد، نصیری مقدم حسن، کرمانشاهی حسن. اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1393؛5(9):25-35. Available from: https://sid.ir/paper/241456/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، و حسن کرمانشاهی، “اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 5، no. 9، pp. 25–35، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241456/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button