APA:
کپیبهروزلک، محمدعلی، حسن آبادی، احمد، نصیری مقدم، حسن، و کرمانشاهی، حسن. (1393). اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 5(9)، 25-35. SID. https://sid.ir/paper/241456/fa
Vancouver:
کپیبهروزلک محمدعلی، حسن آبادی احمد، نصیری مقدم حسن، کرمانشاهی حسن. اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1393؛5(9):25-35. Available from: https://sid.ir/paper/241456/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، و حسن کرمانشاهی، “اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 5، no. 9، pp. 25–35، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241456/fa