مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,185
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

624
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

کلیدواژه

قزل آلای رنگین کمان (Oncarhynchus mykiss)Q2

چکیده

 این تحقیق در سال 1390 به منظور تعیین و مقایسه میزان عناصر ضروری روی, فسفر, پتاسیم و کلسیم در تخم ماهی, عضله بچه ماهی انگشت قد, ماهی بازاری, مولدین نر و ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی استان لرستان انجام شد. 75 نمونه تخم ماهی, بچه ماهی (انگشت قد), ماهی بازاری, مولدین نر و ماده قزل آلای رنگین کمان تهیه شدند. بالاترین و پایین ترین میزان روی به ترتیب در کبد بچه ماهی (26.90±1.15 میلی گرم در کیلوگرم) و عضله مولدین نر (6.16±0.45 میلی گرم در کیلوگرم) مشاهده گردید. بالاترین و پایین ترین میزان فسفر به ترتیب در کبد بچه ماهی (3966.42±125.86 میلی گرم در کیلوگرم) و آبشش مولدین ماده (2400±144.76 میلی گرم در کیلوگرم) بود. بالاترین و پایین ترین میزان پتاسیم به ترتیب در عضله ماهی بازاری (5000±132.28 میلی گرم در کیلوگرم) و عضله بچه ماهی (3712.64±76.83 میلی گرم در کیلوگرم) به دست آمد. بالاترین و پایین ترین میزان کلسیم به ترتیب در کبد مولدین نر (464.85±30.55 میلی گرم در کیلوگرم) و عضله ماهی بازاری (193.39±15.27 میلی گرم در کیلوگرم) به دست آمد. عنصر روی در کبد و آبشش بچه ماهی و عضله ماهی بازاری نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر بود. عنصر فسفر در عضله, کبد و آبشش بچه ماهی نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر به دست آمد. غلظت پتاسیم در عضله, کبد و آبشش ماهی بازاری نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر محاسبه گردید. میزان کلسیم در عضله, کبد و آبشش مولدین نر نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    طبیب زاده، میثاق، و ولایت زاده، محمد. (1395). بررسی عناصر ضروری روی, فسفر, پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله, کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد. علوم تکثیر و آبزی پروری، 4(8)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/241629/fa

    Vancouver: کپی

    طبیب زاده میثاق، ولایت زاده محمد. بررسی عناصر ضروری روی, فسفر, پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله, کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد. علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1395؛4(8):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/241629/fa

    IEEE: کپی

    میثاق طبیب زاده، و محمد ولایت زاده، “بررسی عناصر ضروری روی, فسفر, پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله, کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 4، no. 8، pp. 59–68، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241629/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button