APA:
کپیصفری، سمانه، و اکرمی، رضا. (1394). بررسی ترکیب اسیدهای چرب بافت فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale). علوم تکثیر و آبزی پروری، 3(6)، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/241675/fa
Vancouver:
کپیصفری سمانه، اکرمی رضا. بررسی ترکیب اسیدهای چرب بافت فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1394؛3(6):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/241675/fa
IEEE:
کپیسمانه صفری، و رضا اکرمی، “بررسی ترکیب اسیدهای چرب بافت فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 3، no. 6، pp. 49–56، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241675/fa