مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

633
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات به کارگیری عصاره هیدرو الکلی آنغوزه در جیره بر بیان ژن های مرتبط با دفاع آنتی اکسیدانی و رشد در ماهی گوره خری ( Danio rerio)

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 98

چکیده

 در این تحقیق تاثیر سطوح مختلف عصاره هیدرو الکلی آنغوزه (Ferula assafoetida) در جیره غذایی بر بیان ژن های مرتبط با دفاع آنتی اکسیدانی (CAT و SOD) و رشد (I GF1 و GH) در ماهی گوره خری (Danio rerio) بررسی شد. تعداد 600 قطعه بچه ماهی گوره خری با میانگین وزنی حدود 0.01 ± 0.3 گرم در 4 تیمار غذایی در 3 تکرار با جیره غذایی پایه همراه با عصاره آنغوزه با دزهای 2%, 1% و5/0% به مدت 8 هفته تغذیه شدند. سپس از کبد و مغز نمونه برداری و استخراج RNA انجام شد. برای سنتز cDNA از کیت Reverse-Transcriptase استفاده شده و cDNA حاصله با استفاده از پرایمرهای ژن های مرتبط با رشد (I GF1 و GH) و آنتی اکسیدانی (CAT و SOD) و ژن بتا اکتین به عنوان ژن رفرنس در Real Time PCR استفاده شد نتایج نشان داد که به کارگیری عصاره آنغوزه در جیره غذایی بیان ژن های مرتبط با رشد (I GF1 و GH) و آنتی اکسیدانی (CAT و SOD) را نسبت به گروه شاهد افزایش داد و این افزایش بیان در تیمارها از روند وابسته به دز تبعیت می کرد. به طوری که بالاترین میزان بیان در تمامی ژن های موردبررسی در تیمار 2% عصاره مشاهده شد. با توجه به افزایش بیان ژن های مرتبط به نظر می رسد استفاده از عصاره آنغوزه می تواند در بهبود عملکرد سیستم آنتی اکسیدانی و رشد در ماهی گوره خری کمک نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    واحدی، فاطمه، صفری، رقیه، شعبانی، علی، حسینی فر، حسین، و کلنگی میاندره، حامد. (1397). اثرات به کارگیری عصاره هیدرو الکلی آنغوزه در جیره بر بیان ژن های مرتبط با دفاع آنتی اکسیدانی و رشد در ماهی گوره خری ( Danio rerio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 12(1 )، 89-98. SID. https://sid.ir/paper/241990/fa

    Vancouver: کپی

    واحدی فاطمه، صفری رقیه، شعبانی علی، حسینی فر حسین، کلنگی میاندره حامد. اثرات به کارگیری عصاره هیدرو الکلی آنغوزه در جیره بر بیان ژن های مرتبط با دفاع آنتی اکسیدانی و رشد در ماهی گوره خری ( Danio rerio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1397؛12(1 ):89-98. Available from: https://sid.ir/paper/241990/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه واحدی، رقیه صفری، علی شعبانی، حسین حسینی فر، و حامد کلنگی میاندره، “اثرات به کارگیری عصاره هیدرو الکلی آنغوزه در جیره بر بیان ژن های مرتبط با دفاع آنتی اکسیدانی و رشد در ماهی گوره خری ( Danio rerio)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 12، no. 1 ، pp. 89–98، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241990/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button