مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

566
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

688
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد، خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 37

چکیده

 به منظور بررسی اثرات سینرژیستی اسیدآلی پتاسیم سوربات و پروبیوتیک Lactobacillus casei در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزن اولیه 2.75±0.05 گرم, آزمایشی به مدت 8 هفته با به کارگیری شش تیمار, شامل: تیمار شاهد, جیره حاوی 107CFU/g پروبیوتیک L. casei (تیمار 1), جیره حاوی 0.5 درصد پتاسیم سوربات (تیمار 2), جیره حاوی 1 درصد پتاسیم سوربات (تیمار 3), جیره حاوی ترکیب 0.5 درصد پتاسیم سوربات و 107 CFU/g پروبیوتیک L. casei (تیمار 4) و جیره حاوی ترکیب 1 درصد پتاسیم سوربات و 107 CFU/g پروبیوتیک L. casei (تیمار 5) صورت پذیرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که بیشترین میزان وزن نهایی, ضریب تبدیل غذایی, نرخ رشد ویژه و کارائی پروتئین در تیمار 4 مشاهده شد که با سایر تیمارها اختلاف معنی داری داشت (P<0.05). از نظر ترکیب لاشه اختلاف معنی داری بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (P>0.05). میزان گلبول سفید در تیمار 4 به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود (P<0.05), ولی اختلاف معنی داری در میزان گلبول های قرمز, هموگلوبین, هماتوکریت, نوتروفیل, لنفوسیت, مونوسیت, MCV, MCH وMCHC  مشاهده نشد (P>0.05). بررسی تعداد کل باکتری ها و باکتری های اسید لاکتیک روده بین تیمار های مختلف اختلاف معنی داری را نشان داد به طوری که بیشترین میزان آن در تیمار 4 مشاهده شد (P<0.05). در مجموع با توجه به نتایج و اثرات مثبت, افزودن ترکیب 0.5 درصد پتاسیم سوربات و 107 CFU/g باکتریL. casei  به جیره غذایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جافرنوده، علی، توکمه، امیر، حسین نجدگرامی، ابراهیم، حاجی مرادلو، عبدالمجید، و نوری، فرزانه. (1396). اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد, خونی, ترکیب لاشه, و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 11(1 )، 25-37. SID. https://sid.ir/paper/242058/fa

    Vancouver: کپی

    جافرنوده علی، توکمه امیر، حسین نجدگرامی ابراهیم، حاجی مرادلو عبدالمجید، نوری فرزانه. اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد, خونی, ترکیب لاشه, و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1396؛11(1 ):25-37. Available from: https://sid.ir/paper/242058/fa

    IEEE: کپی

    علی جافرنوده، امیر توکمه، ابراهیم حسین نجدگرامی، عبدالمجید حاجی مرادلو، و فرزانه نوری، “اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد, خونی, ترکیب لاشه, و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 11، no. 1 ، pp. 25–37، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242058/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا