APA:
کپیالماسی بردمیلی، برزو، علیشاهی، مجتبی، و جوادزاده، نرگس. (1398). بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری، 11(2 )، 259-266. SID. https://sid.ir/paper/206449/fa
Vancouver:
کپیالماسی بردمیلی برزو، علیشاهی مجتبی، جوادزاده نرگس. بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(2 ):259-266. Available from: https://sid.ir/paper/206449/fa
IEEE:
کپیبرزو الماسی بردمیلی، مجتبی علیشاهی، و نرگس جوادزاده، “بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 2 ، pp. 259–266، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206449/fa