مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

686
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد و تغییر رنگ لاشه با استفاده از میوه شیرخشت آتشین (Pyracantha Coccinea) در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 62

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی عملکرد و تغییر رنگ لاشه با استفاده از میوه شیرخشت آتشین در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان با چهار تیمار, سه تکرار و 240 قطعه ماهی در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی انجام شد. تیمار ها شامل جیره پایه (شاهد), جیره پایه + پنج درصد پودر میوه شیرخشت آتشین, جیره پایه + ده درصد پودر میوه شیرخشت آتشین و جیره پایه + 15 درصد پودر میوه شیرخشت آتشین بود. صفات عملکردی (میانگین خوراک مصرفی, میانگین افزایش وزن و میانگین ضریب تبدیل غذایی) به صورت هفتگی و در کل دوره مورد بررسی قرار گرفت. اجزاء لاشه و ویژگی های لاشه, طول کل بدن, طول چنگالی و رنگ سنجی گوشت و پوست ماهی در پایان دوره مورد بررسی قرار گرفت. میانگین افزایش وزن و میانگین ضریب تبدیل غذایی در کل دوره, وزن نسبی لاشه, امعاء و احشاء و کبد نسبت به وزن زنده, طول کل بدن و طول چنگالی ماهی, شاخص روشنایی گوشت (L*), شاخص قرمز / سبز گوشت (a*), شاخص زرد / آبی گوشت (b*), شاخص روشنایی پوست (L*), شاخص قرمز / سبز پوست (a*), شاخص زرد / آبی پوست (b*) و درصد تلفات معنی دار نشد (P>0.05). بیش ترین میانگین خوراک مصرفی در کل دوره در تیمار شاهد بود که با سایر تیمار ها تفاوت معنی داری از لحاظ آماری داشت (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جابری، محمد، یوسفی سیاهکلرودی، سیامک، و سوداگر، محمد. (1395). بررسی عملکرد و تغییر رنگ لاشه با استفاده از میوه شیرخشت آتشین (Pyracantha Coccinea) در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 10(2)، 49-62. SID. https://sid.ir/paper/242184/fa

    Vancouver: کپی

    جابری محمد، یوسفی سیاهکلرودی سیامک، سوداگر محمد. بررسی عملکرد و تغییر رنگ لاشه با استفاده از میوه شیرخشت آتشین (Pyracantha Coccinea) در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1395؛10(2):49-62. Available from: https://sid.ir/paper/242184/fa

    IEEE: کپی

    محمد جابری، سیامک یوسفی سیاهکلرودی، و محمد سوداگر، “بررسی عملکرد و تغییر رنگ لاشه با استفاده از میوه شیرخشت آتشین (Pyracantha Coccinea) در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 10، no. 2، pp. 49–62، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242184/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button