مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

روش های مختلف کاربرد پلی آمین ها(پوتریسین، اسپرمین، اسپرمیدین) بر برخی خصوصیات مورفولوژیک، فیزیولوژیک، آنزیمی و عمر پس از برداشت گل رز رقم dolcevita

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 182

چکیده

 به منظور مطالعه روش های مختلف کاربرد پلی آمین ها(پوتریسین, اسپرمین, اسپرمیدین) بر برخی خصوصیات مورفولوژیک, فیزیولوژیک, آنزیمی و عمر پس از برداشت گل رز رقم Dolce Vita, آزمایشی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با 32 تیمار, 3 تکرار و هر تکرار حاوی 5 گلدان, در مجموع 480 گلدان اجرا شد. عامل اول پوتریسین, اسپرمین, اسپرمیدین با سطوح صفر, 50, 100 میلی گرم در لیتر و عامل دوم روش کاربرد ترکیبات بود. نانو ذرات نقره(3 میلی گرم بر لیتر) به همراه ساکارز 3% و آب مقطر به عنوان شاهد بکاررفتند. در روش اول دو هفته پیش از برداشت, گل ها با سطوح مختلفی از پلی آمین ها محلول پاشی شدند و سپس گل ها برداشت و در آزمایشگاه در نانو ذرات نقره به همراه ساکارز(محلول نگهدارنده) تا پایان عمر ماندگاری قرارگرفتند. در روش دوم گل ها پس از برداشت, با همان غلظت از پلی آمین ها محلول پاشی شدند و سپس به محلول نگهدارنده تا پایان عمر ماندگاری انتقال یافتند. در روش سوم تیمار کوتاه مدت(24 ساعت) گل ها پس از برداشت, با همان غلظت از پلی آمین ها انجام و سپس گل ها به محلول نگهدارنده تا پایان عمر ماندگاری منتقل شدند. در روش چهارم تیمار بلند مدت گل ها پس از برداشت, با همان غلظت از پلی آمین ها تا پایان عمر ماندگاری انجام شد. صفاتی مانند وزن تر نسبی, شاخص ثبات غشاء سلول, آنتوسیانین گلبرگ, کلروفیل کل برگ, پروتئین, فعالیت آنزیم های فنیل آلانین آمونیالیاز و سوپراکسید دیسموتاز و عمر پس از برداشت گل ها ارزیابی گردید. تیمار Spm100ppm در روش محلول پاشی پیش از برداشت بیشترین میزان پروتئین, فعالیت آنزیم های فنیل آلانین آمونیالیاز و سوپراکسید دیسموتاز را داشت. لذا با توجه به نتایج حاصل از این پژوهش می توان روش محلول پاشی پیش از برداشت پلی آمین ها را به عنوان بهترین روش جهت بهبود دوام عمر گل رز رقم Dolce Vita توصیه نمود. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دانایی، الهام، و عبدوسی، وحید. (1397). روش های مختلف کاربرد پلی آمین ها(پوتریسین, اسپرمین, اسپرمیدین) بر برخی خصوصیات مورفولوژیک, فیزیولوژیک, آنزیمی و عمر پس از برداشت گل رز رقم dolcevita. گیاهان زینتی، 8(3 )، 171-182. SID. https://sid.ir/paper/242577/fa

    Vancouver: کپی

    دانایی الهام، عبدوسی وحید. روش های مختلف کاربرد پلی آمین ها(پوتریسین, اسپرمین, اسپرمیدین) بر برخی خصوصیات مورفولوژیک, فیزیولوژیک, آنزیمی و عمر پس از برداشت گل رز رقم dolcevita. گیاهان زینتی[Internet]. 1397؛8(3 ):171-182. Available from: https://sid.ir/paper/242577/fa

    IEEE: کپی

    الهام دانایی، و وحید عبدوسی، “روش های مختلف کاربرد پلی آمین ها(پوتریسین, اسپرمین, اسپرمیدین) بر برخی خصوصیات مورفولوژیک, فیزیولوژیک, آنزیمی و عمر پس از برداشت گل رز رقم dolcevita،” گیاهان زینتی، vol. 8، no. 3 ، pp. 171–182، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242577/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button