مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,287
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

889
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

7

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تجزیه و تحلیل مزیت نسبی صادراتی گروه های مختلف صنایع غذایی ایران

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 154

چکیده

 از جمله عوامل موثر در تعیین راهبرد مناسب برونگرا در توسعه اقتصادی هر کشور, تحت عنوان راهبرد توسعه صادرات, دارا بودن مزیت نسبی در تولید و صادرات است. در این زمینه, معیارهای بسیاری از سوی برخی از اقتصاد دانان نظیر بالاسا, هیلمن, والراس, یتسن و … ارایه شده است. از جمله این معیارها که بیشتر بر مزیت نسبی صادراتی بر اساس عملکرد صادراتی کشورها در گروه های کالایی مختلف تاکید دارد, "معیار مزیت نسبی آشکار بالاسا" و "شرط هیلمن" است.در این مقاله کوشیده ایم با توجه به اهمیتی که توسعه صنایع صادراتی کاربر در جهت رفع معضل بیکاری در کشور دارد, اقلام مزیت دار صادراتی در صنایع غذایی کشور را شناسایی و تجزیه و تحلیل کنیم تا زمینه های دارای امکان توسعه صادرات معرفی شود. بی شک سرمایه گذاری مناسب در این گونه صنایع, که هم مزیت نسبی صادراتی و هم امکان اشتغال زایی بیشتر دارد, در جهت مقابله با نگرانی و چالش اساسی اقتصاد کشور در زمینه معضل بیکاری, بسیار موثر خواهد بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فتحی، یحیی. (1381). تجزیه و تحلیل مزیت نسبی صادراتی گروه های مختلف صنایع غذایی ایران . اقتصاد کشاورزی و توسعه، 10(38)، 129-154. SID. https://sid.ir/paper/24291/fa

Vancouver: کپی

فتحی یحیی. تجزیه و تحلیل مزیت نسبی صادراتی گروه های مختلف صنایع غذایی ایران . اقتصاد کشاورزی و توسعه[Internet]. 1381؛10(38):129-154. Available from: https://sid.ir/paper/24291/fa

IEEE: کپی

یحیی فتحی، “تجزیه و تحلیل مزیت نسبی صادراتی گروه های مختلف صنایع غذایی ایران ،” اقتصاد کشاورزی و توسعه، vol. 10، no. 38، pp. 129–154، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24291/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button