مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

934
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضدباکتریایی عصاره گونه هایی از جنس علف بید در ایران

صفحات

 صفحه شروع 62 | صفحه پایان 68

چکیده

 علیرغم کشف و تولید تعداد زیادی از آنتی بیوتیک ها, همچنان مشکلات عمده ای در درمان عفونت های میکروبی به دلیل مقاوم شدن سویه های باکتری به داروهای ساختگی, وجود دارد. بنابراین شناخت و معرفی منابع دارویی جایگزین از قبیل ترکیبات طبیعی موجود در گیاهان از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد. از آنجا که کشور ایران دارای اقلیم متنوعی بوده و غنی از گیاهان مختلف می باشد, تصمیم گرفته شد تا از میان این منبع عظیم طبیعی به بررسی اثرات ضدباکتریایی گیاه علف بید پرداخته شود. این جنس در ایران شامل 18 گونه می باشد که در تحقیق حاضر عصاره الکلی 9 گونه از نظر فعالیت ضدباکتریایی مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از جمع آوری و شناسایی گونه ها, بخش های هوایی گیاه خشک و عصاره گیری گردیده و تست حساسیت باکتری به عصاره و تعیین کمترین غلظت بازدارنده رشد (MIC) انجام شد. نتایج حاصل نشان داد که به جز یک گونه, عصاره بخش های هوایی گونه های مطالعه شده دارای فعالیت ضدمیکروبی قابل مقایسه با آنتی بیوتیک های رایج بر روی طیف وسیعی از باکتری های گرم مثبت و منفی می باشند. نتایج این تحقیق نشان می دهد که باکتری های گرم مثبت نسبت به باکتری های گرم منفی در برابر عصاره علف بید حساس تر هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیخ اکبری مهر، رضا، و ملک زاده، پرویز. (1394). اثرات ضدباکتریایی عصاره گونه هایی از جنس علف بید در ایران. بوم شناسی آبزیان، 5(1)، 62-68. SID. https://sid.ir/paper/242936/fa

    Vancouver: کپی

    شیخ اکبری مهر رضا، ملک زاده پرویز. اثرات ضدباکتریایی عصاره گونه هایی از جنس علف بید در ایران. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1394؛5(1):62-68. Available from: https://sid.ir/paper/242936/fa

    IEEE: کپی

    رضا شیخ اکبری مهر، و پرویز ملک زاده، “اثرات ضدباکتریایی عصاره گونه هایی از جنس علف بید در ایران،” بوم شناسی آبزیان، vol. 5، no. 1، pp. 62–68، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242936/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button