مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,070
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روشهای استخراج آنتی اکسیدانت ها از پوست پسته با تجزیه چندگانه

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 29

چکیده

 در سال های اخیر, کاربرد آنتی اکسیدانت های طبیعی استخراج شده از محصولات جانبی کشاورزی و صنعتی به دلیل در دسترس بودن, فعالیت آنتی اکسیدانتی بالا و پایدار و عدم سمیت گسترش یافته است. این عصاره ها را می توان به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانت های سنتزی در محصولات غذایی به عنوان پایدار کننده های رنگ و اکسایش استفاده کرد. در این مطالعه, طراحی آزمایش و روش سطح پاسخ برای بهینه کردن متغیرهای تجربی نظیر وزن نمونه, توان و زمان تابش برای استخراج آنتی اکسیدانت ها از پوست سبز پسته به روش استخراج کمک شده با امواج مایکروویو به کار رفت. اثر وزن نمونه متغیر موثری بر محتوی کل فنلی, توان آنتی اکسیدانت برای کاهش یون فریک, مهار فعالیت رادیکال 1, 1, دی فنیل-2-پیکریل هیدرازیل و بازده مهم شناخته شد. در این آزمایش شرایط بهینه به صورت آب به عنوان حلال, اندازه ذرات 0.25 میلی متر, توان امواج مایکروویو 300 وات , وزن نمونه 0.1 گرم و زمان تابش 150 ثانیه تعیین شدند. در انتها, مقایسه روش استخراج کمک شده با امواج مایکروویو با روش استخراج کمک شده با امواج اولتراسونیک و روش معمولی استخراج , برتری روش استخراج کمک شده با امواج مایکروویو را از لحاظ زمان و مصرف انرژی نشان داد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تبارکی، رضا، و غدیری، فرزانه. (1394). مقایسه روشهای استخراج آنتی اکسیدانت ها از پوست پسته با تجزیه چندگانه. شیمی کاربردی، 10(37)، 19-29. SID. https://sid.ir/paper/243306/fa

    Vancouver: کپی

    تبارکی رضا، غدیری فرزانه. مقایسه روشهای استخراج آنتی اکسیدانت ها از پوست پسته با تجزیه چندگانه. شیمی کاربردی[Internet]. 1394؛10(37):19-29. Available from: https://sid.ir/paper/243306/fa

    IEEE: کپی

    رضا تبارکی، و فرزانه غدیری، “مقایسه روشهای استخراج آنتی اکسیدانت ها از پوست پسته با تجزیه چندگانه،” شیمی کاربردی، vol. 10، no. 37، pp. 19–29، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/243306/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button