APA:
کپیرجایی، احمد، برزگر، محسن، و سحری، محمدعلی. (1390). بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera). علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 111-120. SID. https://sid.ir/paper/71937/fa
Vancouver:
کپیرجایی احمد، برزگر محسن، سحری محمدعلی. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(1):111-120. Available from: https://sid.ir/paper/71937/fa
IEEE:
کپیاحمد رجایی، محسن برزگر، و محمدعلی سحری، “بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 111–120، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71937/fa