مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,134
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

722
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 16

چکیده

 این آزمایش به منظور تعیین رفتارهای مصرف خوراک به هنگام جایگزینی دانه جو با پسماند رستوران در جیره بره های پرواری انجام شد. در این آزمایش 36 راس بره نر و ماده هیبرید از 3 گروه ژنتیکی بصورت تصادفی در سه گروه قرار گرفته و بصورت انفرادی تغذیه و نگهداری شدند. در جیره های مورد استفاده پسماند رستوران در 2 سطح (سطوح 50 و 100 درصد) جایگزین جو در جیره شده و همراه با گروه شاهد مورد بررسی قرارگرفت. استفاده از پسماند رستوران در جیره بره ها توزیع اندازه قطعات خوراک را در جیره های کاملا مخلوط تغییر داد که در مقایسه با گروه شاهد (جیره فاقد پسماند رستوران) نسبت قطعات بلند, متوسط و کوتاه افزایش و نسبت قطعات ریز کاهش یافت (P<0.05). مصرف انتخابی اجزای خوراک در زمان های 1 و 8 ساعت و سرعت مصرف خوراک در زمان های 1, 2, 4 و 8 ساعت بعد از وعده صبح تعیین گردید. استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری تاثیری بر کل خوراک مصرفی نداشت اما مصرف انتخابی اجزای خوراک را در زمان های مختلف پس از تغذیه تغییر داد. در جیره های حاوی پسماند رستوران حیوانات تمایل به انتخاب بر علیه قطعات بلند جیره و به نفع قطعات کوتاه و ریز جیره داشتند (P<0.05). همچنین استفاده از پسماند رستوران در جیره, سرعت مصرف خوراک را در ساعت های مختلف پس از تغذیه تحت تاثیر قرار داد (P<0.05). این آزمایش نشان داد که بره های پرواری می توانند برای مقابله با تغییرات PH شکمبه و اسمولالیته آن, با تغییر رفتارهای مصرف خوراک بویژه تغییر سرعت مصرف در ساعات پس از ارایه خوراک به دنبال حفظ سلامت شکمبه هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسین خانی، علی، مرادی، مهدی، دقیق کیا، حسین، علیجانی، صادق، و تقی زاده، اکبر. (1392). استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه. پژوهش در نشخوار کنندگان، 1(2)، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/244121/fa

    Vancouver: کپی

    حسین خانی علی، مرادی مهدی، دقیق کیا حسین، علیجانی صادق، تقی زاده اکبر. استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1392؛1(2):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/244121/fa

    IEEE: کپی

    علی حسین خانی، مهدی مرادی، حسین دقیق کیا، صادق علیجانی، و اکبر تقی زاده، “استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 1، no. 2، pp. 1–16، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244121/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button