مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

704
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

518
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 131

چکیده

 به منظور بهبود خواص فیلم های تولیدی بر پایه پروتئین میوفیبریل ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix), از 3 سطح نانوفیبرسلولز (1, 3 و %5) استفاده شد. تیمار بهینه با ارزیابی خصوصیات مکانیکی, فیزیکی, نوری و همچنین آزمون میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) تعیین شد. افزودن نانوذرات سلولز تغییری در استحکام کششی ایجاد نکرد اما سبب کاهش کشسانی فیلم های تولیدی شد (p<0.05). خاصیت ممانعت فیلم ها در برابر بخار آب و دیگر خواص فیزیکی, با افزودن نانوفیبرهای سلولز در سطح %1 بهبود یافت اما در غلظت های بالاتر تضعیف شد (p<0.05). نتایج حاصل از SEM نیز نشان داد که نانوذرات در غلظت پایین پراکنش همگن تری دارند و فیلم های به دست آمده دارای سطح مقطع صاف تر و مناسب تر نسبت به سطوح بالاتر نانوذرات بودند. به طور کلی می توان گفت در تولید فیلم های پروتئین میوفیبریل- نانوفیبر سلولز, استفاده از سطوح پایین نانوذرات در بهبود خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم ها موثر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی، محسن، شعبان پور، بهاره، و پورعاشوری، پرستو. (1394). بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز. علوم و فنون شیلات، 4(3)، 119-131. SID. https://sid.ir/paper/246821/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی محسن، شعبان پور بهاره، پورعاشوری پرستو. بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(3):119-131. Available from: https://sid.ir/paper/246821/fa

    IEEE: کپی

    محسن کاظمی، بهاره شعبان پور، و پرستو پورعاشوری، “بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 3، pp. 119–131، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246821/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button