مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,013
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

560
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت سرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو (Citrus reticulata Blanco., cv. Kinnow)

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 29

چکیده

 به منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر افزایش عمر انباری و کاهش خسارت سرمازدگی نارنگی کینو, آزمایشی به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با پنج تکرار و دو فاکتور شامل: غلظت SA در سه سطح (0, 4 و 8 میلی مولار) و مدت زمان انبارداری در پنج سطح (زمان برداشت, 2, 4, 6 و 8 هفته پس از برداشت) انجام گرفت. میوه ها در محلول های SA به مدت 7 دقیقه غوطه ور شدند و سپس به مدت 2 ماه در انبار سرد با دمای +3.5 درجه سانتی گراد نگهداری شدند. صفات کمی و کیفی شامل آسیب سرمازدگی, پوسیدگی, درصد نشت یون, اسیدیته قابل تیتراسیون (TA), مواد جامد محلول(TSS)  و ویتامین ث مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که SA در هر دو غلظت به طور معنی داری موجب کاهش آسیب سرمازدگی, پوسیدگی, درصد نشت یون و میزان TSS نسبت به شاهد می شود. همچنین SA در غلظت 4 میلی مولار تاثیر به سزایی در حفظ مقدار TA و ویتامین ث میوه ها در طی مدت انبارداری داشت. نتایج حاصل از این بررسی ها نشان داد, با افزایش مدت انبارداری مواد جامد محلول افزایش و اسیدیته قابل تیتراسیون و ویتامین ث کاهش می یابد. به طور کلی موثرترین تیمار بر روی صفات ارزیابی شده تیمار سالیسیلیک اسید 4 میلی مولار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیم زاده، مریم، ابوطالبی، عبدالحسین، کامل منش، محمدمجتبی، و کاوند، عبدالرضا. (1391). اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت سرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو (Citrus reticulata Blanco., cv. Kinnow). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(1)، 13-29. SID. https://sid.ir/paper/247710/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیم زاده مریم، ابوطالبی عبدالحسین، کامل منش محمدمجتبی، کاوند عبدالرضا. اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت سرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو (Citrus reticulata Blanco., cv. Kinnow). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(1):13-29. Available from: https://sid.ir/paper/247710/fa

    IEEE: کپی

    مریم ابراهیم زاده، عبدالحسین ابوطالبی، محمدمجتبی کامل منش، و عبدالرضا کاوند، “اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت سرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو (Citrus reticulata Blanco., cv. Kinnow)،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 1، pp. 13–29، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247710/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button