مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,016
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

219
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 105

چکیده

 محصولات تازه بریده به دلیل راحتی مصرف و داشتن ارزش غذایی بالا بازار پسندی بالایی دارند. تولید سیب های تازه برداشت شده در سال های اخیر روند افزایشی داشته است. به منظور حفظ ویژگی های کیفی سیب های تازه برداشت شده رد دلیشز, این تحقیق با استفاده از ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت های مختلف انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه بلوک کامل تصادفی با 4 تکرار اجرا گردید. فاکتور اول شامل ترکیبات مختلف کلسیمی (کلرید کلسیم, کلات کلسیم و آمینو کلسیم) بود. فاکتور دوم غلظت های مختلف (0, 2.5, 5 و 7.5 میلی گرم در لیتر) را شامل بود. بر اساس نتایج بدست آمده از این آزمایش, کلرید کلسیم با غلظت 7.5 میلی گرم در لیتر بیشترین تاثیر را در جلوگیری از پوسیدگی و حفظ سفتی بافت میوه سیب رد دلیشز داشت. تاثیر کلرید کلسیم بر میزان مواد جامد محلول, میزان کلسیم, درصد کاهش وزن سیب رد دلیشز قابل توجه بود. تاثیر کلات کلسیم بر برخی از صفات نظیر, میزان کلسیم, درصد کاهش وزن میزان مواد جامد محلول با کلرید کلسیم تفاوت معنی داری نداشت. تاثیر آمینو کلسیم نسبت به کلات کلسیم و کلرید کلسیم بر صفات مورد ارزیابی کمتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، محسن، ابوطالبی، عبدالحسین، و محمدی، سیدعبدالحسین. (1391). بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(2)، 89-105. SID. https://sid.ir/paper/247724/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی محسن، ابوطالبی عبدالحسین، محمدی سیدعبدالحسین. بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(2):89-105. Available from: https://sid.ir/paper/247724/fa

    IEEE: کپی

    محسن صالحی، عبدالحسین ابوطالبی، و سیدعبدالحسین محمدی، “بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 2، pp. 89–105، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247724/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button