مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

943
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

600
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی گیاه درمنه کوهی (.Artemisia aucheri Boiss) بر جوانه زنی و رشد اولیه بادام کوهی (Amygdalus scoparia)

صفحات

 صفحه شروع 68 | صفحه پایان 78

چکیده

 این تحقیق با هدف تعیین اثر دگرآسیبی عصاره آبی درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss.) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه بادام کوهی (Amygdalus scoparia) و به صورت آزمایشگاهی در قالب طرح کاملا تصادفی با شش تیمار عصاره آبی اندام هوایی درمنه کوهی در پنج غلظت 15, 30, 45, 60 و 75 گرم در لیتر و آب مقطر (شاهد) در سه تکرار انجام و نتایج پس از تجزیه واریانس یک طرفه, مقایسه میانگین ها توسط آزمون چند دامنه ای دانکن به عمل آمد. نتایج نشان داد بین میانگین خصوصیات مورد بررسی بادام کوهی در تمام تیمارهای اعمالی تفاوت معنی داری (a=0.05) وجود دارد به طوری که آستانه تاثیرپذیری برای متغیرهای طول ریشه چه و وزن خشک ساقه چه غلظت 15 گرم در لیتر, برای متغیرهای درصد جوانه زنی, طول ساقه چه, وزن تر ساقه چه, وزن تر ریشه چه و وزن خشک ریشه چه غلظت 30 گرم در لیتر و برای متغیرهای سرعت جوانه زنی و تعداد برگچه غلظت 45 گرم در لیتر بود. نتایج حاصل از مقایسه میانگین ها نشان داد کمترین تاثیر را غلظت 15 گرم در لیتر و بیشترین تاثیر را غلظت 60 و 75 گرم در لیتر بر صفات مورد بررسی بادام کوهی نسبت به شاهد دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ارجمندتاج الدینی، محمدجواد، باقری، رضا، و بهشتی راد، مسعود. (1392). بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی گیاه درمنه کوهی (.Artemisia aucheri Boiss) بر جوانه زنی و رشد اولیه بادام کوهی (Amygdalus scoparia). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 1(4 (پیاپی 4))، 68-78. SID. https://sid.ir/paper/247836/fa

    Vancouver: کپی

    ارجمندتاج الدینی محمدجواد، باقری رضا، بهشتی راد مسعود. بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی گیاه درمنه کوهی (.Artemisia aucheri Boiss) بر جوانه زنی و رشد اولیه بادام کوهی (Amygdalus scoparia). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1392؛1(4 (پیاپی 4)):68-78. Available from: https://sid.ir/paper/247836/fa

    IEEE: کپی

    محمدجواد ارجمندتاج الدینی، رضا باقری، و مسعود بهشتی راد، “بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی گیاه درمنه کوهی (.Artemisia aucheri Boiss) بر جوانه زنی و رشد اولیه بادام کوهی (Amygdalus scoparia)،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 1، no. 4 (پیاپی 4)، pp. 68–78، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247836/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button