APA:
کپیوکیلی قرطاول، معصومه، و علیزاده سالطه، سعیده. (1395). مقایسه ترکیبات موثره و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی زعفران تولید شده در شهرستان های کاشمر و مرند. زراعت و فناوری زعفران، 4(3)، 215-224. SID. https://sid.ir/paper/247968/fa
Vancouver:
کپیوکیلی قرطاول معصومه، علیزاده سالطه سعیده. مقایسه ترکیبات موثره و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی زعفران تولید شده در شهرستان های کاشمر و مرند. زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1395؛4(3):215-224. Available from: https://sid.ir/paper/247968/fa
IEEE:
کپیمعصومه وکیلی قرطاول، و سعیده علیزاده سالطه، “مقایسه ترکیبات موثره و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی زعفران تولید شده در شهرستان های کاشمر و مرند،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 4، no. 3، pp. 215–224، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247968/fa