APA:
کپیتاجیک، سمیه، زرین کمر، فاطمه، و بطحایی، سیده زهرا. (1391). بررسی میزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین, پیکروکروسین و سافرانال در گونه زعفران .Crocus sativus L در مناطق قائن و طبس. زیست شناسی ایران، 25(3)، 423-429. SID. https://sid.ir/paper/21459/fa
Vancouver:
کپیتاجیک سمیه، زرین کمر فاطمه، بطحایی سیده زهرا. بررسی میزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین, پیکروکروسین و سافرانال در گونه زعفران .Crocus sativus L در مناطق قائن و طبس. زیست شناسی ایران[Internet]. 1391؛25(3):423-429. Available from: https://sid.ir/paper/21459/fa
IEEE:
کپیسمیه تاجیک، فاطمه زرین کمر، و سیده زهرا بطحایی، “بررسی میزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین, پیکروکروسین و سافرانال در گونه زعفران .Crocus sativus L در مناطق قائن و طبس،” زیست شناسی ایران، vol. 25، no. 3، pp. 423–429، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21459/fa