مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

841
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات افزودنیها بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 416 | صفحه پایان 425

چکیده

 به منظور بررسی اثرات افزودنیها بر عملکرد, ایمنی و فراسنجه های مرتبط با آسیت, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار و 5 تکرار و 30 قطعه جوجه گوشتی در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل شاهد, افزودن «1» ویتامین C, «2» کولین کلراید, «3» ویتامین C و پروبیوتیک, «4» کولین کلراید و «5» پروبیوتیک و همچنین «6» کولین کلراید, ویتامین C و پروبیوتیک به جیره پایه بودند. در طول آزمایش صفات وزن, خوراک مصرفی, افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی و تلفات اندازه گیری شدند. همچنین درصد هماتوکریت به عنوان شاخص آسیت بررسی شد. در سن 35 روزگی جهت بررسی هورمونهای T3 و T4 از هر تکرار دو پرنده انتخاب و از هر پرنده 2 میلی لیتر خون گرفته شد و پس از جدا سازی سرم با استفاده از کیتهای مربوطه میزان هورمونهای T3 و T4 اندازه گیری شد. در سن 28 روزگی عیار آنتی بادی علیه گلبول قرمز گوسفند (SRBC) و همچنین ایمنوگلوبولین های G و M مورد بررسی قرار گرفت. وزن زنده, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک در سنین مختلف تحت تاثیر استفاده از افزودنیها قرار نگرفت (P>0.05). تیمار کولین کلراید, ویتامین C و پروبیوتیک, درصد ماندگاری و شاخص تولید بالاتری نسبت به سایر تیمارها داشت. ولی اختلاف آن با گروه شاهد معنی دار نبود و با گروه های تغذیه شده با کولین کلراید, پروبیوتیک و کولین کلراید اختلاف معنی دار داشت (P>0.05). عیار آنتی بادی علیه گلبول قرمز گوسفند (SRBC) و همچنین ایمنوگلوبولین های G و M, درصد هماتوکریت و هورمونهای T3 و T4 نیز تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (P>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدعبداله، میمندی پور، امیر، محیطی اصلی، مازیار، لطف الهیان، هوشنگ، و سلطانی، دانیال. (1392). بررسی اثرات افزودنیها بر عملکرد, ایمنی و فراسنجه های مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، 26(4)، 416-425. SID. https://sid.ir/paper/248411/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدعبداله، میمندی پور امیر، محیطی اصلی مازیار، لطف الهیان هوشنگ، سلطانی دانیال. بررسی اثرات افزودنیها بر عملکرد, ایمنی و فراسنجه های مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1392؛26(4):416-425. Available from: https://sid.ir/paper/248411/fa

    IEEE: کپی

    سیدعبداله حسینی، امیر میمندی پور، مازیار محیطی اصلی، هوشنگ لطف الهیان، و دانیال سلطانی، “بررسی اثرات افزودنیها بر عملکرد, ایمنی و فراسنجه های مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی،” پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، vol. 26، no. 4، pp. 416–425، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248411/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button