Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

733
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص ضدمیکروبی عصاره خام قارچ Trichoderma harzianum-1103 و نقش بیوکنترلی آن

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 114

چکیده

 در این مطالعه, عصاره خام قارچ 1103- Trichoderma harzianum تهیه شد و اثر بازدارندگی آن بر طیفی از باکتریهای گرم مثبت, گرم منفی و تعدادی از گونه های قارچ مورد آزمایش قرار گرفت. عصاره سبب کنترل باکتریهای پاتوژن شامل Escherichia coli, Bacillus subtilis, Pseudomonas fluorescens, Salmonella typhi, Staphylococcus aureus و Xanthomonas citri (NIGEB-88, NIGEB-9322), و قارچهای پاتوژن Macrophomina phaseolina و Rhizoctonia solani شد اما اثری بر پکتوباکتر Erwinia amylovora نداشت. اثر بیوکنترلی ترکیب ضد میکروبی موجود در عصاره در تیمار با تریپسین از بین رفت و در حضور SDS کاهش یافت که نشان از پروتئینی بودن طبیعت آن دارد. این پروتئین ضد میکروبی توانست به مدت نیم ساعت دمای 100 درجه سانتی گراد را تحمل کند و همچنین در طیفی از pHهای اسیدی و قلیایی (4-9) پایدار بماند. بدین ترتیب, دستاوردهای این تحقیق نشان از جداسازی یک پروتئین ضد میکروبی قارچی مقاوم در برابر حرارت را دارد که می تواند در آینده به عنوان عامل بیوکنترل مورد استفاده قرار بگیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظم زاده، سارا، فرخی، ناصر، امین زاده، سعید، علوی، سیدمهدی، سرپله، ابوالفضل، و ممرآبادی، مجتبی. (1394). خواص ضدمیکروبی عصاره خام قارچ Trichoderma harzianum-1103 و نقش بیوکنترلی آن. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، 28(1)، 107-114. SID. https://sid.ir/paper/248491/fa

    Vancouver: کپی

    کاظم زاده سارا، فرخی ناصر، امین زاده سعید، علوی سیدمهدی، سرپله ابوالفضل، ممرآبادی مجتبی. خواص ضدمیکروبی عصاره خام قارچ Trichoderma harzianum-1103 و نقش بیوکنترلی آن. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1394؛28(1):107-114. Available from: https://sid.ir/paper/248491/fa

    IEEE: کپی

    سارا کاظم زاده، ناصر فرخی، سعید امین زاده، سیدمهدی علوی، ابوالفضل سرپله، و مجتبی ممرآبادی، “خواص ضدمیکروبی عصاره خام قارچ Trichoderma harzianum-1103 و نقش بیوکنترلی آن،” پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، vol. 28، no. 1، pp. 107–114، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248491/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا