مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

678
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف قارچ صدفی بر عملکرد و فراسنجه های خونی در بلدرچین های ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 687 | صفحه پایان 691

چکیده

 پژوهش حاضر به منظور بررسی تاثیر پودر قارچ صدفی بر صفات عملکردی و فراسنجه های خونی در بلدرچین های ژاپنی انجام گرفت. این مطالعه با 240 قطعه بلدرچین ژاپنی نر و ماده هفت روزه در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل: گروه شاهد, سطوح نیم, یک و دو درصد قارچ صدفی بودند. تمامی تکرارها در قفس های جداگانه و تحت کنترل نور و دما در بستر قرار داشتند. در سن 21 روزگی جوجه های نر و ماده از هم جدا شدند. صفات عملکردی در کل دوره پرورش اندازه گیری و محاسبه شدند. صفات عملکردی شامل افزایش وزن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک تحت تاثیر سطوح مختلف قارچ صدفی قرار نگرفت. مقدار کلسترول, تری گلیسرید, لیپوپروتیین با چگالی پایین خون در مقایسه با گروه شاهد به طور معنی داری کاهش (P<0.05) و لیپوپروتیین با چگالی بالا به طور معنی داری (P<0.05) در تیمار دو درصد پودر قارچ صدفی افزایش نشان داد. اما مقدار گلوکز, اسید اوریک و پروتئین کل خون در بلدرچین های ژاپنی تحت تاثیر مقدار قارچ مصرفی قرار نگرفت و تفاوت معنی داری بین گروه شاهد و تیمارهای دریافت کننده سطوح مختلف قارچ مشاهده نشد. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از دو درصد قارچ صدفی در جیره, تاثیر مثبتی بر روی فراسنجه های خونی در بلدرچین های ژاپنی دارد. بنابراین, می تواند به عنوان محرک رشد در جیره غذایی بلدرچین های ژاپنی مورد استفاده قرار گیرد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید. لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسعدی دیزجی، ا.، اقدم شهریار، ح.، و ماهری سیس، ن.. (1396). اثر سطوح مختلف قارچ صدفی بر عملکرد و فراسنجه های خونی در بلدرچین های ژاپنی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 7(4 )، 687-691. SID. https://sid.ir/paper/249895/fa

    Vancouver: کپی

    اسعدی دیزجی ا.، اقدم شهریار ح.، ماهری سیس ن.. اثر سطوح مختلف قارچ صدفی بر عملکرد و فراسنجه های خونی در بلدرچین های ژاپنی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1396؛7(4 ):687-691. Available from: https://sid.ir/paper/249895/fa

    IEEE: کپی

    ا. اسعدی دیزجی، ح. اقدم شهریار، و ن. ماهری سیس، “اثر سطوح مختلف قارچ صدفی بر عملکرد و فراسنجه های خونی در بلدرچین های ژاپنی،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 7، no. 4 ، pp. 687–691، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249895/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا