Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

632
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

540
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی ژن های حدت در سروتیپ O: 3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 امروزه روش های مبتنی بر PCR, به منظور تشخیص سویه های یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی ژن های حدت پلاسمیدی و کروموزومی مورد استفاده قرار می گیرند. این روش قادر به ارائه یک توصیف سریع و قابل اطمینان است. در این مطالعه 300 نمونه گوشت بوقلمون به طور تصادفی از فروشگاه های عرضه کننده فراورده های گوشتی در شهرستان شهرکرد جمع آوری شد. نمونه ها با استفاده از آزمون PCR شناسایی شدند و سپس ردیابی ژن های حدت در جدایه ها صورت پذیرفت. بر اساس نتایج, 55 جدایه سروتیپ O: 3 شناسایی شد که شیوع ژن های حدت شامل (72/32%)yadA, (100%)inv, (18/38%)ail, (40%)ystA و (27/27%)virF بود. با توجه به افزایش روزمره مصرف گوشت بوقلمون در سطح کشور و احتمال انتقال یرسینیا انتروکولیتیکا به انسان, رعایت دقیق اصول نگهداری و عدم مصرف گوشت بوقلمون به صورت غیربهداشتی و به کارگیری آزمون PCR جهت شناسایی مستقیم آلودگی در مواد غذایی به عنوان یک روش سریع, دقیق و اختصاصی توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حدادسامانی، عطیه، تاج بخش، الهه، و رئیسی، مریم. (1397). شناسایی ژن های حدت در سروتیپ O: 3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(2 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/250646/fa

    Vancouver: کپی

    حدادسامانی عطیه، تاج بخش الهه، رئیسی مریم. شناسایی ژن های حدت در سروتیپ O: 3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(2 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/250646/fa

    IEEE: کپی

    عطیه حدادسامانی، الهه تاج بخش، و مریم رئیسی، “شناسایی ژن های حدت در سروتیپ O: 3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 2 ، pp. 1–10، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250646/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا