APA:
کپیحدادسامانی، عطیه، تاج بخش، الهه، و رحیمی، ابراهیم. (1394). بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 41-47. SID. https://sid.ir/paper/505247/fa
Vancouver:
کپیحدادسامانی عطیه، تاج بخش الهه، رحیمی ابراهیم. بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):41-47. Available from: https://sid.ir/paper/505247/fa
IEEE:
کپیعطیه حدادسامانی، الهه تاج بخش، و ابراهیم رحیمی، “بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 41–47، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505247/fa