APA:
کپیکریمی مجد، مهرداد، هاشمی روان، مهناز، و شهاب لواسانی، علیرضا. (1397). اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(2 )، 35-51. SID. https://sid.ir/paper/250647/fa
Vancouver:
کپیکریمی مجد مهرداد، هاشمی روان مهناز، شهاب لواسانی علیرضا. اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(2 ):35-51. Available from: https://sid.ir/paper/250647/fa
IEEE:
کپیمهرداد کریمی مجد، مهناز هاشمی روان، و علیرضا شهاب لواسانی، “اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 2 ، pp. 35–51، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250647/fa