مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,238
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

484
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 251 | صفحه پایان 261

چکیده

 گوشت و محصولات مرتبط با آن ارزش تجاریی بالایی داشته و یکی از مهمترین اقلام سبد غذایی خانوار را تشکیل می دهد. با توجه به عرضه گوشت در قصابی ها و نیز استفاده از آن در کارخانه های فرآوری نیاز به اطمینان از تازگی آن احساس می شود چه بسا گوشت با گذشت از زمان ذبح آن نه تنها از کیفیت آن کاسته می شود بلکه ممکن است به سبب فساد موجب بیماری نیز شود لذا هدف از این تحقیق تشخیص تازگی گوشت گوساله با تخمین مدت زمان گذشته از ذبح می باشد. برای این منظور از سه قسمت ران, سر دست و گردن گوساله ذبح شده نمونه هایی تهیه شد و نمونه ها در دو محیط استاندارد و رایج یکی در یخچال با دمای 3 درجه سانتی گراد و دیگری در محیط خنک با دمای میانگین 8 درجه سانتی گراد نگهداری شد سپس از نمونه ها در زمان های مشخص (هر 2 ساعت) تصویربرداری شد و از تصاویر تهیه شده توسط پردازش تصویر و به کمک نرم افزار MATLAB پارامترهایی استخراج گردید. از بین پارامترهای استخراج شده توسط آنالیز حساسیت سه پارامتر به عنوان عامل تاثیرگذار در مدت زمان گذشته از ذبح انتخاب گردید که عبارتند از: خصوصیت بافت, میزان کنتراست و زبری سطح گوشت. در نهایت به کمک روش سطح پاسخ و توسط نرم افزارDesign Expert  مدل های مناسبی تدوین و بهینه گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوادی کیا، حسین، قاسمی ورنامخواستی، مهدی، و سبزی، سجاد. (1396). تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 251-261. SID. https://sid.ir/paper/143569/fa

    Vancouver: کپی

    جوادی کیا حسین، قاسمی ورنامخواستی مهدی، سبزی سجاد. تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):251-261. Available from: https://sid.ir/paper/143569/fa

    IEEE: کپی

    حسین جوادی کیا، مهدی قاسمی ورنامخواستی، و سجاد سبزی، “تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 251–261، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143569/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا