مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

720
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی گوشت و ترئونین در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 44

چکیده

 آزمایش حاضر به منظور بررسی تاثیر سطوح متفاوت ترئونین بر بار میکروبی لاشه بر 450 قطعه جوجه های گوشتی سویه راس 308 انجام پذیرفت. جوجه هابه صورت تصادفی به پنج تیمار آزمایشی و شش تکرار (15 جوجه در هر تکرار) در قالب یک طرح کاملا تصادفی اختصاص یافتند. جیره های آزمایشی شامل سطوح متفاوت ترئونین با پنج سطح 90, 100, 110, 120 و 130 درصد توصیه دستورالعمل سویه راس 308 بود. تاثیر مکمل ترئونین بر بار میکروبی لاشه در جوجه گوشتی نر و ماده معنی دار (0.05> P) بود.درلاشه جوجه های گوشتی (تیمار ها متفاوت) سالمونلا مشاهده نشد. در رقت (1 -) بیشترین میزان بار میکروبی در تیمار90 درصد ترئونین مشاهده شد, که با تیمارهای 100, 120 و 130 درصد ترئونین تفاوت معنی دار نشد ولی با تیمار 110 درصد ترئونین تفاوت معنی دار (0.05> P) شد. در رقت (2-) کمترین میزان بار میکروبی لاشه در تیمار 110 درصد ترئونین مشاهده شد که با تیمارهای 90, 100, 120و 130 درصد ترئونین تفاوت معنی داری (0.05> P) بود. همچنین در حجم کل بار میکروبی کمترین میزان مربوط به تیمار 110 درصد ترئونین بود که با بقیه تیمارها تفاوت معنی دار (0.05> P) شد. بهترین سطح برای اسیدهای آمینه ترئونین در جیره جوجه گوشتی سطح 110 درصد ترئونین بود که در این سطح مناسب ترین میزان بارمیکروبی گوشت بود و جوجه ها از لحاظ عملکرد در مناسبترین وضعیت قرار داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجفی، قاسم، خیری، فرشید، و جلالی، سیدمحمدعلی. (1396). مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی گوشت و ترئونین در جوجه های گوشتی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(2)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/250677/fa

    Vancouver: کپی

    نجفی قاسم، خیری فرشید، جلالی سیدمحمدعلی. مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی گوشت و ترئونین در جوجه های گوشتی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(2):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/250677/fa

    IEEE: کپی

    قاسم نجفی، فرشید خیری، و سیدمحمدعلی جلالی، “مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی گوشت و ترئونین در جوجه های گوشتی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 37–44، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250677/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button