APA:
کپینجفی، قاسم، خیری، فرشید، و جلالی، سیدمحمدعلی. (1396). مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی گوشت و ترئونین در جوجه های گوشتی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(2)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/250677/fa
Vancouver:
کپینجفی قاسم، خیری فرشید، جلالی سیدمحمدعلی. مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی گوشت و ترئونین در جوجه های گوشتی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(2):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/250677/fa
IEEE:
کپیقاسم نجفی، فرشید خیری، و سیدمحمدعلی جلالی، “مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی گوشت و ترئونین در جوجه های گوشتی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 37–44، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250677/fa