مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ترئونین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 10

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ترئونین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین (1 تا 21 روزگی), آزمایشی با استفاده از 600 قطعه جوجه گوشتی و در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار, 5 تکرار و 30 قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی انجام گردید. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح 0.66, 0.76, 0.86, 0.96, 1.06 و 1.16 درصد ترئونین بودند. فاکتورهای اندازه گیری شده شامل: افزایش وزن روزانه, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی و پاسخ های ایمنی بودند. نتایج نشان داد که افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی تحت تاثیر سطوح ترئونین قرار گرفتند (p<0.05). از طرفی, پاسخ به گلبول قرمز گوسفندی, ایمنوگلوبولین G, ایمنوگلوبولین M, هتروفیل, لنفوسیت و نسبت هتروفیل به لنفوسیت تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (p<0.05). بر اساس نتایج بدست آمده می توان نتیجه گیری کرد که استفاده از ترئونین به میزان 0.86 درصد در جیره باعث بهبود در عملکرد پرنده می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بحرینی، ابراهیم، بوجارپور، محمد، حسینی، سیدعبداله، سالاری، سمیه، و روشن فکر، هدایت اله. (1396). تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ترئونین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 30(1 (پیاپی 114) )، 3-10. SID. https://sid.ir/paper/505322/fa

    Vancouver: کپی

    بحرینی ابراهیم، بوجارپور محمد، حسینی سیدعبداله، سالاری سمیه، روشن فکر هدایت اله. تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ترئونین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(1 (پیاپی 114) ):3-10. Available from: https://sid.ir/paper/505322/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم بحرینی، محمد بوجارپور، سیدعبداله حسینی، سمیه سالاری، و هدایت اله روشن فکر، “تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ترئونین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 1 (پیاپی 114) ، pp. 3–10، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505322/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button