مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

771
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مولکولی و تعیین حساسیت لاکتوکوکوس گارویه عامل لاکتوکوکوزیس در ماهیان قزل آلای رنگین کمان نسبت به اسانس های گیاهی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 40

چکیده

 باکتری لاکتوکوکوس گارویه از مهم ترین عوامل عفونی ایجاد کننده خسارات اقتصادی در مزراع پرورشی قزل آلای رنگین کمان کشور است. در مطالعه حاضر, فراوانی باکتری لاکتوکوکوس گارویه در ده مزرعه پرورشی استان مازندران به وسیله آزمایش های بیوشیمیایی و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه, رقت های متوالی از اسانس گیاهان درمنه, نعناع فلفلی, بومادران و زیره سیاه جهت به دست آوردن حداقل غلظت مهار رشد(MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) در برابر جدایه های باکتری لاکتوکوکوس گارویه, به روش تهیه رقت متوالی تهیه گردید. هم چنین, با استفاده از روش انتشار در دیسک, هاله مهار رشد باکتری نیز اندازه گیری و مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که ماهیان 7 مزرعه از 10 مزرعه مورد مطالعه, مبتلا به لاکتوکوکوزیس بودند و در مجموع 38 جدایه لاکتوکوکوس گارویه از ماهیان تشخیص داده شد. بر اساس نتایج به دست آمده, اسانس های زیره سیاه, نعناع فلفلی و درمنه دارای اثر ضد باکتریایی مناسب قابل مقایسه با استرپتومایسین علیه باکتری لاکتوکوکوس گارویه بودند. بنابراین اسانس های گیاهی مذکور پس از انجام مطالعات تکمیلی می توانند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک های تجاری رایج برای درمان عفونت های ناشی از لاکتوکوکوزیس باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عادل، میلاد، صفری، رضا، نعمت الهی، امین، و تقدسی، وحیده. (1394). بررسی مولکولی و تعیین حساسیت لاکتوکوکوس گارویه عامل لاکتوکوکوزیس در ماهیان قزل آلای رنگین کمان نسبت به اسانس های گیاهی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، 9(1)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/260148/fa

    Vancouver: کپی

    عادل میلاد، صفری رضا، نعمت الهی امین، تقدسی وحیده. بررسی مولکولی و تعیین حساسیت لاکتوکوکوس گارویه عامل لاکتوکوکوزیس در ماهیان قزل آلای رنگین کمان نسبت به اسانس های گیاهی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران[Internet]. 1394؛9(1):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/260148/fa

    IEEE: کپی

    میلاد عادل، رضا صفری، امین نعمت الهی، و وحیده تقدسی، “بررسی مولکولی و تعیین حساسیت لاکتوکوکوس گارویه عامل لاکتوکوکوزیس در ماهیان قزل آلای رنگین کمان نسبت به اسانس های گیاهی،” علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 33–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/260148/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا