APA:
کپیمیرزاعلیزاده، عادل، محسنی، مهران، زمانی، عباسعلی، و بارانی بناب، حمید. (1393). کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه های لبنی استان زنجان بین سال های 1390 تا 1392. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(2)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/250723/fa
Vancouver:
کپیمیرزاعلیزاده عادل، محسنی مهران، زمانی عباسعلی، بارانی بناب حمید. کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه های لبنی استان زنجان بین سال های 1390 تا 1392. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(2):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/250723/fa
IEEE:
کپیعادل میرزاعلیزاده، مهران محسنی، عباسعلی زمانی، و حمید بارانی بناب، “کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه های لبنی استان زنجان بین سال های 1390 تا 1392،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 1–7، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250723/fa