Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

789
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

922
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)

صفحات

 صفحه شروع 115 | صفحه پایان 120

چکیده

شیر به عنوان منبع بی نظیر عناصر تشکیل دهنده استخوان ها و رشد آن اهمیت بسزایی دارد. ضمن اینکه حاوی پروتئین های ارزشمند, مواد معدنی و بخشی از ویتامین های مورد نیاز بدن می باشد. با توجه به اهمیت این ماده غذایی در تغذیه و نقش آن در سلامتی هر فرد, وضعیت کیفیت انواع شیر پاستوریزه مصرفی مورد مطالعه قرار گرفت. در این تحقیق کیفیت میکروبی 60 نمونه شیر پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب شهر تهران, از نظر تعداد میکروارگانیسم های هوازی مزوفیل, تعداد کلی فرم ها و وجود اشریشیاکلی بررسی شد. کیفیت میکروبیولوژیک شیر پاستوریزه بر اساس ویژگی ها و حدود مجاز تعیین شده در استاندارد ملی ایران (تعداد میکروارگانیزم های هوازی 7.5×104 CFU/ml, تعداد کلی فرم ها حداکثر 10MPN/ml و عدم وجود اشریشیاکلی) سنجیده شد. 85% نمونه ها از کیفیت مطلوبی برخوردار بودند. اشریشیاکلی از هیچیک از نمونه ها جداسازی نگردید. 5% و 10.3% نمونه ها از نظر تعداد کلی فرم و میکروارگانیسم های هوازی مزوفیل با استاندارد ملی ایران مطابقت نداشتند. میانگین تعداد میکروارگانیسم های هوازی مزوفیل و کلی فرم ها در نمونه های مورد بررسی به ترتیب 1.8x104CFU/ml و 1.1MPN/ml بدست آمد. نتایج این تحقیق کیفیت میکروبی مطلوب شیرهای پاستوریزه مورد مطالعه را تایید می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کوشکی، محمدرضا، و کوهی کمالی دهکردی، پالیز. (1395). کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391). علوم و صنایع غذایی ایران، 13(50)، 115-120. SID. https://sid.ir/paper/72838/fa

    Vancouver: کپی

    کوشکی محمدرضا، کوهی کمالی دهکردی پالیز. کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(50):115-120. Available from: https://sid.ir/paper/72838/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا کوشکی، و پالیز کوهی کمالی دهکردی، “کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 50، pp. 115–120، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72838/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا