APA:
کپیاحمدی پور، الهام، و بهرامیان، سمیرا. (1397). خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(1 )، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/250736/fa
Vancouver:
کپیاحمدی پور الهام، بهرامیان سمیرا. خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(1 ):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/250736/fa
IEEE:
کپیالهام احمدی پور، و سمیرا بهرامیان، “خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 1 ، pp. 39–46، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250736/fa