APA:
کپیمحمدی، مونا، بهرامیان، سمیرا، و رخزادی، اسعد. (1395). تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(3)، 273-279. SID. https://sid.ir/paper/5199/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مونا، بهرامیان سمیرا، رخزادی اسعد. تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(3):273-279. Available from: https://sid.ir/paper/5199/fa
IEEE:
کپیمونا محمدی، سمیرا بهرامیان، و اسعد رخزادی، “تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 3، pp. 273–279، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5199/fa