APA:
کپیمهرابادیان، گلسا، شهاب لواسانی، علیرضا، و موحد، سارا. (1397). تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(1 )، 67-81. SID. https://sid.ir/paper/250738/fa
Vancouver:
کپیمهرابادیان گلسا، شهاب لواسانی علیرضا، موحد سارا. تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(1 ):67-81. Available from: https://sid.ir/paper/250738/fa
IEEE:
کپیگلسا مهرابادیان، علیرضا شهاب لواسانی، و سارا موحد، “تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 1 ، pp. 67–81، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250738/fa