مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

943
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 81

چکیده

 ماست یک فراورده لبنی تخمیری با فوائدتغذیه ای بیشمار می باشد که در تولید آن غلظت مناسب باکتری های آغازگر و دمای گرمخانه گذاری نقش قابل توجهی دارد. بنابراین هدف از این تحقیق تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی ماست تهیه شده از شیر میش حاوی غلظت-های متفاوت استارتر و دماهای متفاوت گرمخانه گذاری می باشد. تیمارها شامل ماست تولیدی از شیرمیش به ترتیب تیمار A: حاوی 2 درصد استارتر و دمای انکوباسیون Cᵒ 42, تیمار B: حاوی 1% استارتر و دمای انکوباسیون Cᵒ 37 تیمار C (شاهد): حاوی 1% استارتر و دمای انکوباسیون Cᵒ 42 تیمار D: حاوی 2% استارتر و دمای انکوباسیون Cᵒ 37 تیمار E: حاوی 3% استارتر و دمای انکوباسیون Cᵒ 42 و تیمار F: حاوی 3% استارتر و دمای انکوباسیون Cᵒ 37. نتایج نشان داد که درصدهای چربی, ماده خشک و رطوبت در طی دوره نگهداری ثابت ماند و به موازات افت pH, اسیدیته (دورنیک) در طی دوره نگهداری 22 روزه به طور مداوم افزایش یافت. درصد پروتئین تیمارهای B و C در طی دوره نگهداری 22 روزه افزایش یافت شمارش باکتری های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در طی دوره نگهداری 22 روزه کاهش یافت. ارزیابی حسی امتیازات طعم و بافت برای تیمارهای مختلف تا پایان دوره نگهداری کاهش یافت با این حال امتیازات اختصاص داده شده برای تیمار D بسیار شبیه به تیمار شاهد بود. با توجه به موارد فوق نتیجه گیری شد که تیمار D از نظر تمام خصوصیات بسیار به تیمار شاهد نزدیک می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهرابادیان، گلسا، شهاب لواسانی، علیرضا، و موحد، سارا. (1397). تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(1 )، 67-81. SID. https://sid.ir/paper/250738/fa

    Vancouver: کپی

    مهرابادیان گلسا، شهاب لواسانی علیرضا، موحد سارا. تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(1 ):67-81. Available from: https://sid.ir/paper/250738/fa

    IEEE: کپی

    گلسا مهرابادیان، علیرضا شهاب لواسانی، و سارا موحد، “تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 1 ، pp. 67–81، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250738/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button