APA:
کپیکرمی، مصطفی، و اسدی، جواد. (1396). ویژگیهای رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 241-252. SID. https://sid.ir/paper/71637/fa
Vancouver:
کپیکرمی مصطفی، اسدی جواد. ویژگیهای رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):241-252. Available from: https://sid.ir/paper/71637/fa
IEEE:
کپیمصطفی کرمی، و جواد اسدی، “ویژگیهای رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 241–252، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71637/fa