APA:
کپیهدایتی فرد، مسعود، یوسف تبارمیری، نجمه، و فدوی، ابوالفضل. (1395). تغییرات شاخص های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در دمای 4 درجه سلسیوس. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(2)، 11-23. SID. https://sid.ir/paper/250766/fa
Vancouver:
کپیهدایتی فرد مسعود، یوسف تبارمیری نجمه، فدوی ابوالفضل. تغییرات شاخص های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در دمای 4 درجه سلسیوس. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(2):11-23. Available from: https://sid.ir/paper/250766/fa
IEEE:
کپیمسعود هدایتی فرد، نجمه یوسف تبارمیری، و ابوالفضل فدوی، “تغییرات شاخص های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در دمای 4 درجه سلسیوس،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 11–23، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250766/fa