2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد
قضاوی ندا | مشتاقی حمداله | بنیادیان مجتبی
میکروب شناسی مواد غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1595
تغییرات شاخص های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در دمای 4 درجه سلسیوس
هدایتی فرد مسعود | یوسف تبارمیری نجمه | فدوی ابوالفضل
بازدید 1005
ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های گوشت و تخم مرغ با روش واکنش زنجیره پلیمراز چندگانه
خدادادی پور تکتم | امینی کیومرث | محمودی رزاق
بازدید 631
بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسومو آسپرژیلوس نیجر
خالدی فرود | حسن زاده سیدمهدی | سکوتی فر رقیه
بازدید 925
تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال
آل طیب الهام | رومیانی لاله | قائنی منصوره
بازدید 746
باکتری های اسپودار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه ای
جبارپورستاری مریم | شایق جلال | حنیفان شهرام
بازدید 471
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه موجود در بازار شهر اصفهان
وهابی انارکی ندا | عباس والی مریم
بازدید 1493