APA:
کپیخالدی، فرود، حسن زاده، سیدمهدی، و سکوتی فر، رقیه. (1395). بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسومو آسپرژیلوس نیجر. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(2)، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/250768/fa
Vancouver:
کپیخالدی فرود، حسن زاده سیدمهدی، سکوتی فر رقیه. بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسومو آسپرژیلوس نیجر. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(2):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/250768/fa
IEEE:
کپیفرود خالدی، سیدمهدی حسن زاده، و رقیه سکوتی فر، “بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسومو آسپرژیلوس نیجر،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 35–43، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250768/fa